Sluban bouwsets

Ken jij het mooie bouwstenenmerk Sluban al? Sluban maakt mooie series bouwblokjes en bouwsteentjes die ook nog eens passen op de bekende merken bouwsteentjes. Sluban wordt dan ook wel de voordelige variant van Lego genoemd. Wij zijn fan, want Sluban heeft de kwaliteit van Lego, past qua vormen op Lego én is een stuk goedkoper! Ontdek alle gave series en bouwpakketten van Sluban hier bij Cheap2Buy. Voor 16.00 uur besteld, is morgen in huis!

Wat kan ik met Sluban?

Het speelgoed van Sluban is praktisch gewoon Lego. Sluban en Lego gaan hand in hand, want je kunt het prima met elkaar combineren. De bouwstenen passen perfect in elkaar, dus je hoeft niet bang te zijn dat een Sluban bouwpakket snel weer aan de kant ligt, omdat het niet bij ‘de rest’ past.

Kinderen kunnen eindeloos met Sluban spelen en hun fantasie gebruiken om de gekste en meest bijzondere voertuigen, dorpen en huizen te bouwen. Zowel voor jongens als voor meisjes zijn er leuke Sluban bouwpakketten te bestellen. Iedere bouwdoos bevat een compleet voortuig of iets anders, maar in combinatie met andere bouwdozen is het natuurlijk nog leuker spelen met Sluban!

Bouwpakketten Sluban

Sluban heeft diverse leuke bouwpakketten voor kinderen samengesteld. Een aantal van de bekende bouwseries zijn:

 • Sluban Army
 • Sluban Space
 • Sluban Girl’s Dream
 • Sluban Racing Team
 • Sluban Town
 • Sluban Kiddy Bricks

Iedere serie heeft vele soorten bouwpakketten, variërend van zeer klein geprijsde voertuigen tot de wat grotere, uitgebreide bouwpakketten met meer ingewikkelde voertuigen. Het zal je verbazen hoe voordelig Sluban vergeleken met Lego bijvoorbeeld is. En dat terwijl Sluban niets af doet aan de kwaliteit van Lego pakketten. Dat is nog een leuk een cadeau geven; een voordelig bouwpakket dat uniek is (want zeer nieuw!) én even mooi en goed als de bekende bouwstenen.

Populaire Sluban Army serie

Vooral de serie Sluban Army is erg populair onder kinderen. Alle Sluban Army bouwsets passen op de bekende bouwstenen. In de Sluban Army serie vind je onder andere een stoer pantservoertuig, mooie straaljager, een WWII jachtvliegtuig en een Chinook Helikopter. De bekendste Sluban serie voor meisjes is nu de Girl’s Dream serie met leuke bouwpakketten zoals een droompaleis, prinsessenkoets, villa, strandtent en restaurant. Ook erg uniek: de Ajeto serie met Buurman & Buurman.

De voordelen van Cheap2Buy

Onze naam geeft al één van onze vele voordelen weg, namelijk dat je bij ons tegen een cheap prijs spullen kunt kopen. Die goed geprijsde artikelen lopen uiteen van de handigste en nieuwste gadgets en elektronica tot aan hip speelgoed en 18+ artikelen zoals e-sigaretten en sisha/hookah waterpijpen. Bij Cheap2Buy profiteer je van:

 • De nieuwste gadgets;
 • Gratis verzending;
 • Voordelige prijzen die vergelijkbaar zijn met AliExpress-prijzen;
 • Snelle levering: vóór 16.00 uur besteld is morgen in huis;
 • Altijd een service met een lach;
 • Producten van een hoge kwaliteit.

Sluban kopen bij Cheap2Buy

Wil jij goedkoop een mooi bouwpakket van Sluban kopen? Sluban lijkt zo op Lego dat dit perfect is om cadeau te geven aan een kind die houdt van bouwspeelgoed. Bijna ieder kind heeft wel iets van Lego, maar Sluban is veel nieuwer en heeft unieke, leuke series. Ontdek het allemaal bij Cheap2Buy. Voor wie ga jij een mooie Sluban bouwpakket kopen? Alvast veel geef- (en speel)plezier!