Alles over de TV Box pro MXQ 4K

Ben jij op zoek naar een TV Box pro, maar wil je eerst weten wat je ermee kunt? Cheap2Buy is een expert op het gebied van o.a. handige gadgets en legt het je graag uit. De allernieuwste Android versie van de MXQ pro 4K TV Box is uit en kun je bij ons bestellen. Series, films, voetbalwedstrijden en meer bekijken en beluisteren was nog nooit zo makkelijk, snel en via haarscherp beeld als ooit tevoren!

Bij Cheap2Buy bestel je de Android TV Box MXQ 4K zeer voordelig en voor 16.00 uur besteld, is morgen al in huis.

Wat kan ik met de TV Box pro?

Met de MXQ pro 4K TV Box heb jij toegang tot alle films, series en voetbalwedstrijden én je kunt (online) gamen via de TV Box pro. Deze Android TV Box MXQ 4K is de allernieuwste Android versie (7.1) en maakt veel andere apparaten overbodig. Je kunt er namelijk mee:

  • Films & series kijken;
  • Live voetbalwedstrijden kijken;
  • Online gamen;
  • Tv kijken via bijvoorbeeld de Ziggo GO TV app;
  • Muziek luisteren via Spotify;
  • Andere apps installeren en gebruiken, zoals Netflix, Youtube, Spotify, Facebook en Instagram.

De kwaliteiten van de MXQ pro Android TV Box

In gebruik is de MXQ pro Android TV Box zeer snel en voorzien van haarscherp beeld door middel van de Ultra HD ondersteuning. De TV Box pro maakt gebruik van HDMI 2.0 waardoor je vrijwel iedere film en serie met prachtig beeld kunt bekijken. Aan het geluid zal je ook niks ontbreken, want de TV Box pro ondersteunt Dolby en DTS.

Deze TV Box pro heeft zijn snelheid te danken aan de Amlogic S905 A53 Quad-core processor die erin zit. Navigeren en gamen gaat hierdoor extra snel!

Je kunt de MXQ pro Android TV Box aansluiten op het net (internet) via WiFi, met een ethernetkabel of een dongle.

Waarom een TV Box pro kopen bij Cheap2Buy?

Eigenlijk kun je alles met deze nieuwste Android TV Box MXQ 4K. Je hebt geen aparte tv-kastjes meer nodig en hoeft niets aan films (illegaal) te downloaden. Je kijkt je series en films via een soortgelijke app als Kodi op de TV Box pro, je programma’s op tv ook via een app en de TV Box pro is te verbinden met het internet via WiFi, ehternetkabel of dongle. Kortom, met de MXQ pro Android TV Box kom je niks tekort!

Alle voordelen van de Android TV Box MXQ 4K bij Cheap2Buy:

  • Gratis verzending;
  • Goedkope prijzen (vergelijkbaar met AliExpress);
  • Altijd de nieuwste gadgets online verkrijgbaar;
  • Voor 16.00 uur besteld, is de volgende dag in huis;

De hoogste kwaliteit voor een AliExpress-prijs

Bij Cheap2Buy bestel je een TV Box pro van de beste kwaliteit, maar dat voor een AliExpress-prijs. Hoe dat kan? Wij leveren standaard producten van kwaliteit, zo ook deze TV Box pro. Wij weten echter dat er op AliExpress en wellicht ook andere budgetsites veel boxen in omloop zijn. Daarom houden we die concurrentieprijzen in de gaten, zodat het voor jou altijd veiliger, sneller en fijner bestellen is bij een Nederlandse partij. Voor de prijs hoef je het niet meer ver weg te zoeken. En het grootste voordeel van je TV Box pro kopen bij Cheap2Buy? Vóór 16.00 uur besteld, is morgen al in huis!

Tv box pro kopen bij Cheap2Buy

Ben jij erover uit en wil je een TV Box pro kopen? Je kunt deze Android TV Box MXQ 4K bestellen in onze webshop. Betaal via iDeal en ontvang de nieuwste Android TV Box MXQ 4K morgen al thuis als je voor 16.00 uur besteld! Heb je een vraag over dit product of onze (bezorg)service? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag goed verder!

Koop hier jouw TV Box Pro